Ecopods van naderbij bekijken alvorens te bestellen? Dan kan u in één van onze winkels terecht. In heel wat van deze winkels kan u onze producten ook in bulk terugvinden. Op deze manier gaan we voor 100% afvalvrij schoonmaken. Ontdek hier ook de webshops die onze producten aanbieden.

Onze winkels

Allossa

Ideeën voor duurzaam design? Daar borrelen de Allossaontwerpers van over. Ze delen hun ideeën graag met de wereld, dus werd het bureau Allossa uitgebreid met een conceptstore en een koffie- en aperobar. Spring er binnen voor een koffie, latté met gebak of aperitief met tapas, en laat je verrassen door het design van lokaal gemaakte voorwerpen. Voel die creatieve vibe.

AVA

Iedere mijlpaal verdient een feestje: dat is het motto van AVA. Als feest-expert willen ze geen enkel hoogtepunt van een mensenleven missen. Je wilt dan dat alles kraaknet is en dat op de meest duurzame manier. Vandaar dat Ecopods verkrijgbaar is in alle 51 winkels in België en Luxembourg.

Bijzonder

Sinds november 2019 biedt Bijzonder de mensen in Oudenaarde en omgeving de mogelijkheid hun dagelijkse boodschappen ecologischer aan te pakken. Wij bieden voeding en andere producten aan op een verpakkingsvrije manier. Waar mogelijk zijn de producten ook biologisch, lokaal en/of eerlijk geproduceerd. We zorgen er graag voor dat onze klanten hun voorraadkast kunnen aanvullen met de allerverste en allerlekkerste ingrediënten.

Biobee’s

Biobee’s is opgericht door Tineke en ze is sinds 5 jaar “Groene Ondernemer”. De producten die ze aanbiedt, daar probeert ze een bijdrage te leveren aan een schonere wereld en minder (plastic) afval.

Blabloom

Hallo, wij zijn Kim en Annelies. Samen met onze mannen hebben we Blabloom, een duurzame kinderwinkel, opgericht om kinderproducten met een plus aan te bieden aan jonge ouders die het beste voor hun kinderen willen. Blabloom staat voor gezonde producten. Producten die met de grootste zorg geproduceerd werden, met zo weinig mogelijk schadelijke invloeden, zoals chemische producten, ongezonde procedures in het productieproces.

Bos Beauty

Al onze producten zijn natuurlijk en dierproefvrij. U vind bij ons een ruime collectie haar-/huidverzorging, make-up en diverse duurzame accessoires. Ook hebben wij een Vegan assortiment. In samenwerking met Beautysalon Lamain worden er bij ons ook schoonheidsbehandelingen aangeboden.

Clevers Concept Store

De term 'concept store' geeft Agnes de mogelijkheid om te verkopen wat ze wilt. Je vindt in Clevers Concept Store (op de begane grond) nieuwe producten: duurzaam; upcycled; design; biologisch en streekproducten. Op de eerste verdieping vintage & 2de hands.

Clockempoortje

Bij het Clockempoortje vind je een ruim assortiment van kruiden, voedingssupplementen, (allergene) voeding en andere natuurlijke producten. De klant staat altijd centraal. Daarom helpen ze je graag verder met persoonlijk advies, zodat je zeker de juiste producten kiest.

Content

Content is een coöperatieve voedingswinkel zonder verpakkingen. We bieden alle producten aan die nodig zijn voor de dagelijkse behoeften: granen en droogwaren, groenten & fruit, brood, zuivel, drank, … zonder (of met herbruikbare) verpakking. Zo zorgen we voor minder vervuiling en verkleinen we onze ecologische voetafdruk.

Curated by Edo

Met Curated by Edo selecteren Saskia en Audrey lokale, duurzame merken. Dat wil zeggen merken uit België (vele uit Antwerpen onze thuishaven) en Nederland. Ze cureren de producten van deze merken en zorgen voor een mooi en volledig assortiment in onze concept store. Elke merkt is duurzaam op zijn manier.

Defo

Bij Defo Koffiebar kan je de lekkerste koffies vinden. Je kan ze meenemen voor onderweg of even helemaal tot rust komen achteraan op ons gezellig terras. Daarnaast hebben ze achteraan een verpakkingsvrije winkel. Daar vind je alles wat je nodig hebt om noten, pasta en gedroogd fruit te kunnen kopen zonder al dat afval! Vergeet dus zeker je eigen verpakkingen niet.

Eco on my Mind

Met Eco on my mind wil ik graag de milieuvriendelijke alternatieven zoeken voor dagelijkse gebruiks- en verbruiksartikelen, zonder daarbij iemand te willen dwingen zijn levensstijl te veranderen. Ik wil laten zien welke mogelijkheden er zijn, zonder een vermanend vingertje op te steken dat zegt dat we niet goed bezig zijn. Ik wil dat iedereen met plezier doet waartoe hij of zij bereid is, want vele kleintjes maken één groot. Met andere woorden, laten we lief zijn voor onszelf en voor de natuur.

Ekodette

Je wil duurzaam & gezond leven maar weet niet goed waar te beginnen? Breng dan zeker een bezoekje aan de ecologische winkel Ekodette te Diest. Daar helpen wij je graag stap voor stap op weg met gepast advies. Je vindt er duurzame alternatieven voor dagdagelijks gebruik (in de keuken, badkamer en onderweg) maar ook hippe, duurzame cadeaus. Ekodette, das eco + fair.

Granelle

Granelle is een kruidenierszaak in hartje Mortsel met een ruim assortiment aan verpakkingsvrije voeding, badkamer- en huishoudproducten. Granelle kiest heel bewust voor verpakkingsvrije en bioproducten, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Daarnaast zetten ze met plezier zo veel mogelijk lokale producenten in de kijker.

Green Picnic

GreenPicnic biedt een ruime keuze aan in handige en duurzame vervangers voor plastic wegwerpservies en wegwerp waterflesjes. Hun producten zijn mooi, handig en ook heel betaalbaar. “Be the change you wish to see in the world“. Een credo van Mahatma Gandi wat ze bij GreenPicnic proberen na te leven, en daardoor hopen anderen te inspireren dit ook te gaan doen. Als iedereen namelijk dat stukje van zichzelf verbeterd door milieuvriendelijk te consumeren, worden al die “kleine”beetjes samen heel veel.

Heerlijk

Waar liefde voor de natuur, passie voor lekker eten en eerlijke handel overgaan in een biologische supermarkt.. Dan heb je onze winkel Heerlijk! Wij zijn trots op ons mooie biologisch assortiment! Al je dagelijkse boodschappen, lekkers voor bij de koffie, prachtige “echte” broden, mooie kado’s voor elke gelegeheid en uiteraard ook kadobonnen!

Jeppe

Jeppe Mixstore heeft een groot assortiment aan duurzame & lokale producten waar altijd een leuk cadeau voor jezelf of een ander te vinden is. Kleding, accessoires, woonartikelen, kaarten en alles voor een duurzamer leven. Veel van onze producten worden gemaakt in Deventer door één van onze lokale makers. Shop in shop, winkeltjes in winkel, conceptstore of mixstore.

Kabas

Kabas staat voor verpakkingsvrij, lokaal, biologisch en kwaliteit. Kabas biedt voeding, onderhoudsproducten en gebruiksgoederen aan die jou helpen om verpakkingsvrij(er) te leven!

Karakthair

Karakthair is gestart in Galmaarden als natuurkapsalon gespecialiseerd in plantenkleuringen en natuurlijke, ecologische haarproducten. Nu breiden we ons duurzaam aanbod verder uit in een ecologische webshop.

Klinder

Bij Klinder dragen we ecologie hoog in het vaandel. Het is de reden van ons bestaan, het is waar onze winkel om draait. Klinder is het Hasselts dialect voor ‘kleiner’, omdat we de afvalberg willen verkleinen. Dit idee ontstond er nadat ik, Machteld, vond dat we thuis teveel afval produceerden. Met twee kinderen stapelt dat afval zich snel op en daar wilde ik iets aan doen.

LEF

LIEK

Bij LEF vind je lokale en biologische producten in bulk waardoor je steeds de juiste hoeveelheden kunt kopen én onnodige plastic verpakkingen vermijdt.

Liek wil bewust eten toegankelijk maken voor iedereen. Omdat niet iedereen tijd, geld of energie heeft om bewuste keuzes te maken doen ze bij Liek er alles aan om deze drempels weg te nemen.

Little  Lily’s

Little Lily’s is een winkel met een ruim assortiment wasbare luiers, ecologische verzorgings producten voor kinderen en volwassenen en breigarens. Ook voor ecologische huishoudproducten kunt u bij hen terecht. Ze bieden ook brei lessen en info avonden over wasbaar luieren aan.

Madame Eco

Madame Eco wil met haar zaak een “Zero Waste Mood” creëren waarmee ze mensen helpt om stap voor stap duurzamer te leven. En vooral bewijzen dat het geitenwollensokken-imago helemaal onterecht is.

Mefrouw’s Eco Shop

Mefrouw’s eco-shop is gespecialiseerd in groene oplossingen voor een duurzame en zero waste lifestyle!

Minimal

Door een gezellige en gebruiksvriendelijke winkel te creëren, maakt Minimal mensen wegwijs in het ecologische verhaal. We willen mensen inspireren een duurzame en minimalistische levensstijl aan te nemen. Bij Minimal vind je low waste en milieuvriendelijke producten voor badkamer, slaapkamer, huishouden en keuken. Kom de producten bekijken in onze fysieke winkel of bestudeer ze grondig op de website vanuit je zetel.

Modest

Modest betekent bescheiden en daar staat deze verpakkingvrije winkel ook voor. Geen overbodige aankopen, zo weinig mogelijk verspillen en proberen om zo goed als niets weg te gooien. Een verpakkingsvrije supermarkt met ruim assortiment lokale, ecologische en biologische producten.

Munt & Zo

Munt & ZO is een winkel waar je bijzondere & duurzame producten vindt. Producten met een tof verhaal en alle producten zijn op een eerlijke en duurzame manier gemaakt. Annette zoekt deze producten met liefde voor je uit.

Zandweg 60, 3241 GX Middelharnis

Omloop

Bij Omloop in Oud-Turnhout winkel je bewust en verpakkingsarm. Je vindt er een ruim assortiment aan droge voeding, badkamer- en huishoudproducten.

Kerkstraat 1, 2360 Oud-Turnhout

Ontdek de natuur

Een winkel met biologische en zero waste producten.

Guido Gezellestraat 11, 3290 Diest

Refill Store

Refill Store is een afvalvrije supermarkt en wilt de lokale economie stimuleren door lokale producten aan te bieden.

Roos met Witte Stippen

Hét bewijs dat natuur- en diervriendelijke oplossingen niet altijd saai, beige of “geitenwollensokken”-getint moeten zijn! Hét adres voor natuur- en diervriendelijke verzorgingsproducten, cosmetica en schoonmaakmiddelen. Ook een kleine en wisselende selectie duurzame huishoudartikelen en food & drinks behoren tot ons winkelassortiment. In onze winkel kan je alles komen bekijken en vaak ook zelfs uittesten! Ook kindergrime Babs, de Schminkmobiel en RMWS-Design zijn een deel van Roos met Witte Stippen.

Salon Magnolia

In Lina’s zoektocht naar ecologische & milieuvriendelijke producten, ontdekte ze dat er enorm veel varianten zijn. Stap voor stap schakelde ze over. Deze ervaringen wilde ze delen met andere mensen en zo ontstond dan ook haar webshop.

Teunisbloem

De Teunisbloem is een bio / natuurvoedingswinkel in Oostduinkerke, naast De Panne en Nieuwpoort, met een focus op degelijk, kwaliteitsvolle bio voeding. Naast een uitgebreid assortiment verse producten zoals: Bio groenten en fruit, bio kazen (ook lactosevrij), bio brood (dagelijks vers), vegetarische en veganistische producten kan u bij hun uiteraard ook terecht voor de aankopen van alle soorten voedingssupplementen, verzorgingsproducten, reinigingsproducten,…

Vital Bokal

Vital Bokal is een verpakkingsvrije winkel en verkoopt biologische, duurzame en lokale producten.

Onze webshops

Alles Gezond

Met deze webwinkel AllesGezond.nl willen we producten aanbieden die direct van invloed zijn op een gezonde levensstijl en vitale leefomgeving. Door onze persoonlijke zoektocht naar hoe we onze gezondheid kunnen verbeteren komen we veel factoren tegen die van invloed zijn. Verschillende factoren zijn positief te beïnvloeden en werken zo door op ons welzijn.

Atelier Eco

Atelier Eco biedt een breed scala van ecologische producten aan. Niet alleen online, maar ook offline tijdens een Soirée Éco.

Bamboru

Het motto van Bamboru is “keep the sea plastic free” dus voor alles wat hoofdzakelijk gebruikt wordt in plastic willen zeeën alternatief aanbieden.

Big Green Smile

Maak kennis met ons uitgebreide assortiment natuurlijke cosmetica en ecologische schoonmaakproducten. Op zoek naar een goed alternatief voor producten waarin geen chemische stoffen verwerkt zijn? Wil je er zeker van zijn dat de natuurlijke producten milieuvriendelijk én effectief zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Om je te helpen bij je keuze, staat bij elk product een uitgebreide beschrijving, zodat je precies weet wat je aanschaft.

Bjulk

Interesse in minder verpakking? Wij kunnen helpen, tenminste met langer houdbare levensmiddelen, verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen thuis geleverd in Berchem, Groen Kwartier, Haringrode en Zurenborg. Samengevat kun je op onze website ons aanbod bekijken, de producten reserveren en thuis op de afgesproken tijd laten afleveren. Lege verpakking nemen we terug voor hergebruik.

Bol en Muis

Bol en Muis is een ecologische webwinkel met zero waste en vegan verzorgings-, was- en poetsproducten. Een wereld zonder wegwerp, daar gaan we samen voor. Somewhere inside all of us is the power to change the world.

Dagelijks Duurzaam

Dagelijks Duurzaam is een webshop die duurzame alternatieven voor dagdagelijkse producten aanbiedt. Het gaat om non-food producten die je van dag tot dag gebruikt in zowel de keuken, badkamer als onderweg. Zo implementeer je duurzaamheid makkelijk in je dagelijkse leven, zonder grote investeringen.

Dicapo

Behalve ecologische producten biedt Dicapo ook duurzame producten (Sustainable Products) als alternatief op wegwerp artikelen. Een ecologische levensstijl is goedkoper dan je denkt. En gezonder ook! Ontdek het gamma op hun site.

Do Zero

Do Zero is een Portugese webshop met producten voor een plastic vrij leven.

Dutch Water Tech

Waterbehandeling. Met de focus op duurzaamheid en klanttevredenheid. Dat is wat ze doen bij Dutch Water Tech. Al ruim 10 jaar. Op hun webshop kun je diverse producten vinden voor waterbehandeling en schoonmaakproducten.

Duurzaam Cadeaushop

Duurzaamcadeaushop staat voor nu en de toekomst. Door verantwoorde en duurzame artikelen aan particulieren en bedrijven te bieden, wil Duurzaamcadeaushop Nederland een stapje verder helpen in het verduurzamen. Voor onze generatie, onze kinderen en de generaties die volgen.

Eco & Zo

Eco & Zo is een initiatief van Simone. Ze woont in Almere en heeft een grote liefde voor gezond en duurzaam leven. Ze is ondernemend en altijd opzoek naar duurzame en ecologische producten die ervoor zorgen dat ze milieubewust kan leven met een lach. Deze Eco & Zo producten deelt ze graag met je in deze webshop.

Eco Fever

Wanneer je even rondkijkt in je huis, merk je al snel dat er zich tussen de dagelijkse gebruiksartikelen heel wat plastic, niet herbruikbare en milieuonvriendelijke producten bevinden. Hiervoor zijn er ondertussen al heel wat interessante alternieven beschikbaar maar is het vaak moeilijk een keuze te maken of om te weten waar te beginnen. Door hiernaar op zoek te gaan ontdekten we zoveel leuke, interessante en vooral plasticvrije producten. Deze Eco Fever willen we graag met je de delen aan de hand van een 2 maandelijkse box met de leukste en hipste eco-producten, om zo box na box weer een stapje in de goede richting te zetten.

Eco Waar

De visie van Eco Waar is om een positieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van onze planeet. Ze gaan uit van het people, planet, performance en profit principe. Dat doen ze bij de selectie van hun artikelen. Zijn ze eerlijk geproduceerd, zijn ze niet schadelijk voor het milieu, zijn ze van goede kwaliteit en ja... we zijn een impact bedrijf en maken winst om bestaansrecht te houden en verder te investeren.

Eco-logisch

‘Verboden voor geitenwollensokken’ zeggen ze bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: ze zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijke, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn.

Ecofantje

Ecofantje biedt producten aan voor eco fans. Ze hebben producten voor het huishouden, verzorging, geschenken en voor onderweg.

Ecomondo

Ecomondo.nl is een webwinkel en afhaalwinkel in Rotterdam met duurzame, ecologische, biologische, eerlijke en circulaire producten. We zetten ons in voor een groenere en mooiere wereld en sociaal ondernemerschap. Ons assortiment groeit en we beperken ons niet tot het traditionele aanbod van biologische winkels.

EcoPrima

Met de ecologische producten op deze webshop wil ik tonen dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn om duurzamer te leven. Dankzij deze producten kan je op een eenvoudige manier je steentje bijdragen aan een beter milieu. ​Ben je klaar om je afvalberg te verkleinen? Dan help ik jou daar graag bij!

Ecossentials

Thank you for visiting Ecossentials and kickstarting your sustainable lifestyle! I’m Moenia, a motivated student-entrepreneur and full-time ecowarrior. I started this company out of a passion for sustainability and love for nature. I used to online shop a lot, throw away food, avoid tapwater and overconsume. Even though it’s a hot topic today, living sustainably then wasn’t made very attractive (to me). Lots of products were spread over several shops or countries. That’s why I started this journey, to help others like me find their way towards a more ecological lifestyle, in the easiest way possible!

Frits and Eco

Het gaat niet zo goed met onze planeet. De plastiscsoep wordt alsmaar groter, de aarde warmt op, er is minder biodiversiteit,… Tijd voor actie! Help jij ook mee aan een betere wereld? Want alle kleine beetjes helpen! We steunen met onze FRITS Collectie een organisatie die zich inzet voor de zwerfhondjes in de Filipijnen: Puppy Puddle Siargoa. Ze halen zoveel mogelijk zwerfhondjes van straat en verzorgen, steriliseren en vaccineren de hondjes. Wanneer ze helemaal gezond zijn, wordt er gezocht naar een warme thuis voor deze hondjes. We willen niet enkel ecologische producten aanbieden, maar ook lokale producten. Soms moeten eco-producten een heel eind reizen om bij ons te komen. Kopen bij een korte keten zorgt voor veel minder C02 uitstoot en je maakt ook nog eens iemand heel gelukkig!

Gaiagoods

De oprichter, Brian, is een aantal jaar geleden begonnen om gezonder te gaan leven. Dit heeft een grote verandering in hem gebracht en wilt dit graag delen met anderen en is daarom deze webshop gestart, met het idee om iets te kunnen betekenen voor de mens en voor de aarde middels gezonde voeding en duurzame producten.

Gezondheid aan huis

Op gezondheid aan huis vind je een totaalaanbod producten op gebied van jouw gezondheid! Voedingssupplementen, alle soorten vitamines, mineralen, kruiden, essentiële oliën, verzorgingscreme's!

Gift by Nature

Hi en welkom bij GIFT BY NATURE! Mijn naam is Rachella en als jij geïnteresseerd bent in duurzame routines zoals in: persoonlijke verzorging en huishouden en dit combinatie met je gezondheid dan zit je hier precies op de goede plek.

Grandpa Loves Green

Grandpa Loves Green is een eco-webshop met artikelen die jou op weg helpen naar een meer ecologische levensstijl, alles is zorgvuldig uitgekozen, speciaal voor jou! Alle artikelen zijn palmolievrij, zero-waste, diervriendelijke en vegan. Geïnspireerd op het leven van Vanessa’s grootvader, die niets verspilde en goed was voor natuur en dieren.

Green Jump

Bij Green Jump maken we de wereld een beetje groener. Elke dag doen we een klein groen sprongetje vooruit. En aan iedereen die met ons mee wil springen, beloven we dit: wat je bij ons koopt, is bio, eco, fair, onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt, veilig én van hoge kwaliteit. Daar kun je op vertrouwen. Want wat we groen doen, willen we goed doen.

Green Party Solutions

Green Party Solutions maakt duurzaam en bewust leven gemakkelijk en haalbaar voor iedereen. Dit doen we door duurzame alternatieven voor dagdagelijkse producten aan te bieden op onze webshop, gepersonaliseerde geschenken & decoratie met een duurzaam karakter (op maat) te maken en tips & advies te geven op onze blog. Met Green Party Solutions wil ik aantonen dat het voor iedereen mogelijk is om bewuster te leven, zonder in te boeten aan comfort of luxe.

Greenie Glow

De missie van Greenie Glow is mensen aan te moedigen om bewust en lokaal te kopen en zo hun omgeving beter te maken. De producten, workshops en designs zijn gemaakt met zorg en liefde. Dat zal altijd hun doel zijn en dat boost het bewustzijn. De visie van Greenie Glow is om een top-classe merk te maken die vecht tegen plastic, onrecht en niet duurzame producten. Ze willen een ecologische lifestyle creëren met respect voor het milieu en lokale handelaars.

Happy Eco

Samen met jou wil ik zorgen voor een wereld met minder afval. Dat is namelijk goed voor de wereld en goed voor jou! Ook voor duurzame cadeaus ben je bij mij op het juiste adres! Momenteel sta ik niet op de markt i.v.m. de nieuwe corona maatregelen. Ook ga ik verhuizen naar Veendam, hierom zal ik na de lock down niet meer terugkomen op de markt in Wageningen. Mogelijk start ik begin 2021 weer met de marktkraam in de provincie Groningen.

Hip en Bio

Toen ik zwanger was van onze zoon kwam ik erachter dat eigenlijk veel speelgoed en andere baby/kinder artikelen gemaakt zijn van siliconen en plastic. Het idee van een eigen webshop speelde al langer in m’n hoofd en doordat ik merkte dat veel van siliconen en plastic is gemaakt kwam het idee van Hip en Bio, mijn vriend ging aan de slag met de website, ik ging aan de slag met het assortiment en in Mei 2019 opende we onze digitale deuren. Hip en Bio is een groeiende webshop waarvan het assortiment met de week groter wordt.

Kiesduurzamer

Met Kiesduurzamer.nl laten de oprichters zien dat duurzaamheid niets met geitenwollen sokken te maken heeft. Een duurzamer leven kan namelijk helemaal op jouw manier en naar jouw wensen. Nergens voor nodig om je hele levensstijl om te gooien, want juist al met de kleine stapjes kan jij een verschil maken.

Kudzu

Bij Kudzu ontdek je dat ecologisch gaan leven helemaal niet saai of oubollig hoeft te zijn. We bieden tal van producten aan waarmee je op een hippe manier milieubewust door het leven kan gaan. En dat is niet alleen goed voor de planeet maar ook voor jezelf!

Leven Zonder Afval

Mijn naam is Emily-Jane Townley en ik woon met mijn drie kinderen in Baarn. Sinds 2013 zijn we overgestapt op een zero waste lifestyle! Het verminderen van afval is niet moeilijk maar vooral leuk om te doen! Je kunt zonder veel moeite je eigen afvalproductie drastisch verlagen! In deze webwinkel verkopen we producten die bijdragen aan het verminderen van jouw afval! Zelf staan wij volledig achter alle producten uit de webwinkel en een aantal producten zijn home made!

Little Green Shop

Little Green Shop biedt duurzame producten aan, maar ook energiebesparende, waterbesparende, CO2- en afval reducerende producten en tips hoe je duurzaam kunt leven! Ook hulpmiddelen om thuis eigen groente en fruit te telen.

Løv | Elly

Wil jij eerste stappen zetten naar een duurzame levensstijl en ben jij op zoek naar producten die niet alleen ecologisch maar ook trendy zijn? Dan ben je bij Løv | Elly aan het juiste adres. Ontdek er startboxen gevuld met mooie, duurzame producten voor dagelijks gebruik. Op zoek naar een herbruikbare koffiebeker, een zero waste shampoo bar of natuurlijke verzorgingsproducten?

Maoli

Maoli is een nieuwe webshop met eco-lifestyle producten. Onze focus ligt voornamelijk op Belgische en Europese merken.

Mixua

Silke en Emilia van Mixua Shop geloven in een levensstijl waar plezier en comfort samen gaan met respect voor de natuur. Na uitgebreid onderzoek en testings hebben zij hier hun selectie aan de meest kwaliteitsvolle, gebruiks- en budgetvriendelijke ecologische producten voor dagelijks gebruik gebundeld.In hun selectie staan onze 5 pijlers steeds centraal: duurzaam, natuurlijk, fairtrade, cruelty free & lokaal. Zij zijn er van overtuigd dat elke inspanning om meer eco te leven waardevol is en dat we samen een groot verschil kunnen maken. Zij geloven in positiviteit en dat iederéén daar deel van kan uitmaken.

Natural Respect

Natuurlijke producten speciaal voor jou. Binnen Natural Respect bieden ze natuurlijke & ecologische producten aan. De gamma varieert van schoonmaak producten tot gezonde koffie.

Natuurlijk Sandra

Mijn naam is Sandra Roos en woon met mijn gezin in Groningen. Sinds 2011 ben ik in aanraking gekomen met biologische en duurzame producten. En proberen wij zo duurzaam mogelijk te leven. In deze webshop verkoop ik duurzame, natuurlijke en eerlijke producten die bijdrage aan het reduceren van afval en een duurzamere wereld.

No Plastic Please

Op weg naar een plasticvrije wereld. Help No Plastic Please mee op hun missie! In hun zero-waste webshop vind je betaalbare alternatieven voor plastic (wegwerp)items in en rond je huis. Kleine moeite en tóch impact.

Plastic Free Amsterdam

De missie van Plastic Free Amsterdam is om jou te helpen met jouw plastic-vrije reis. Het laten zien dat het gemakkelijk is, om je dagelijkse producten om te ruilen voor een duurzame opties. De producten die ze aanbieden, zijn van duurzame bedrijven met dezelfde visie voor een betere en duurzame toekomst. Alleen samen, kunnen we de verandering maken voor een betere toekomst.

Plieng

Plieng.nl is het huishouden anno nú. Bespaar het milieu door het gebruik van ecologische schoonmaakproducten en energie door de allerslimste technologie. Van slimme verlichting tot Ecopods, je vindt het gewoon bij Plieng

Puur Mieke

Op puurmieke.nl vind je alleen maar producten waar Mieke volledig achter staat en worden alle producten persoonlijk op elk bestandsdeel nagekeken. Het assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 2000 producten. Naast voeding en supplementen vind je er ook verzorgingsproducten, gebruiksartikelen en boeken. Puur Mieke is de webwinkel voor al je pure boodschappen.

Puur Onverpakt

PUUR onverpakt is een webshop waar ze vegan, duurzame en plastic vrije producten aanbieden! Hun missie is om samen het verschil te maken.

Shop4Climate

Shop 4 Climate wilt bedrijven ondersteunen bij het schrijven van hun duurzaam verhaal door hen via een e(co)-shop een overzicht aan te bieden van duurzame cadeaupakketten en producten die leiden tot een duurzamer aankoopbeleid op de werkvloer. Hun motto luidt: ‘Happy People, Happy Planet, Happy Company’

Silo

Ik ben Kirsten, een energieke mama van 3 pubers ondertussen met een lieve man, 2 honden en 2 katten. Mijn man en ik eten sinds enkele jaren vegetarisch en zo veel mogelijk vegan. Omdat ik me ook dikwijls stoor aan de vele verpakkingen in de winkels ben ik met het idee gekomen om een eco, zero waste webshop te starten. (en wie weet misschien later meer) Al deze artikelen in de webshop zijn vegan friendly, ze zullen verpakt worden in gebruikte zakjes of doosjes of met ecologisch verpakkingsmateriaal.

Super Groen

Super Groen is ontstaan uit een droom om online winkelen makkelijk, duurzaam én betaalbaar te maken. Iedere dag de wereld een beetje beter maken is onze missie!

‘t Groen Boontje

’t Groen Boontje startte in de zomer van 2020 als een kwalitatieve uitleendienst voor babyspullen, gedreven door 2 dames met een groen hart. Intussen organiseren ze GreenBeanParties & workshops. over duurzaam leven in al haar aspecten. Omwille van de gekende redenen is het nu nog niet mogelijk om deze workshops live tot bij jullie te brengen. Daarom hebben ze een webshop geopend.

The Green Home

The Green Home is op een missie om de wereld duurzamer, milieuvriendelijker en groener te maken en tegelijkertijd ook om jouw portemonnee te besparen van herhaalde aankopen.

The Soul Store

The Soul Store biedt een exclusief gamma duurzame lifestyleartikelen, minerale make-up en natuurlijke verzorgingsproducten voor het hele gezin.

Turtlee Green

Jaarlijks belandt er zo’n 8 miljoen ton aan plastic in de oceaan. Dat is één vrachtwagen per minuut dat zomaar in de zee geloodst wordt. Beelden van schildpadden die vastzitten in achtergelaten visnetten, walvissen die aanspoelen met hun magen gevuld met plastic zijn slechts enkele voorbeelden van hoe gevaarlijk plastic wel niet kan zijn. Wij bij Turtlee Green zeggen nee tegen die plastic zee. Laten we samen werken aan een plastic vrije toekomst!

Two Birds

Discover high-quality products for your home and travels with a low impact on the environment in our webshop. Stimulate your senses by bringing the pure power of nature indoors. Boost your outdoor experience with our first-rate durable equipment. Enjoy the best Earth has to offer without compromising its and your own well-being.

Vertel Store

Vertelstore.be is een webshop en ze gaan op zoek naar ecovriendelijke, duurzame, sociaal geëngageerde producten. Ze houden van recycling en upcycling en van het verhaal dat zit achter dergelijke producten.

Waste Free Store

We don’t need a handful of people doing zero waste perfectly, we need millions of people doing it imperfectly. Vanuit dit idee is de webshop Waste Free Store ontstaan, want we zijn er rotsvast van overtuigd dat vele kleintjes één groot geheel vormen. Daarom bieden we op de webshop plasticvrije alternatieven aan die kunnen helpen om je huidige routines en gewoontes waste free te maken. We worden bijna dagelijks geconfronteerd met plastic vervuiling, eilanden van afval in oceanen en de plasticsoep. Zeker single use plastics spelen hierin een grote rol en het zijn net deze die eenvoudig te vervangen zijn.

Yes2Less

Via yes2less.be trachten de oprichters hun steentje bij te dragen tot een beter (leef)milieu. Alle producten die ze verkopen zijn hoofdzakelijk afkomstig van kleinschalige familiebedrijven binnen Europa, vrij van plastic, vaak handgemaakt, vrij van sulfaten alsook siliconen, vegan, palmolievrij, ... . Kortom, het vergt maar een kleine inspanning om te komen tot een wereld van verschil.

Zero Waste Store

Zero waste: nul verspilling. Dat is waar wij naar streven. Onze eco shop is geboren uit de wens om in een meer evenwichtige wereld te leven, zonder overtollig afval te creëren. Om dit te realiseren hebben wij een selectie gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke producten waarmee je een steentje bij kunt dragen aan de vermindering van voedselverspilling en het verbruik en misbruik van plastic. Elk product is geselecteerd om bij te dragen aan de stapjes naar een zero waste lifestyle. Samen streven naar een wereld waarin we allemaal ons best doen voor een beter milieu.

PPIP BVBA

Draaiboomstraat 6

B-2160 Wommelgem

BE 0673 680 143

 

E: info@ecopods.be

T: +32 800 26 359