primahome stimuleert het gebruik van ecopods

Onze huishoudhulpen bieden dagelijks hulp in het huishouden van particulieren. Ze maken hiervoor telkens gebruik van schoonmaakproducten die de particuliere klant persoonlijk verkiest en aanschaft. Gezien het uitgebreid aanbod op de markt komen onze huishoudhulpen hierdoor dagelijks in contact met een brede waaier aan producten. Deze kunnen echter gevaarlijk, ongezond en schadelijk voor het milieu zijn.

Primahome is begaan met de veiligheid en gezondheid van haar werknemers. Het bewaken van de kwaliteit van hun arbeidsomstandigheden is dus ook van belang. Daarenboven wil Primahome als dienstenchequebedrijf een positieve impact creëren in de strijd voor een beter milieu.

Daarom stimuleert Primahome het gebruik van Ecopods, een duurzaam en ecologisch verantwoord alternatief. Ecopods bestaat uit een gamma natuurlijke schoonmaakproducten die voldoen aan het EU Ecolabel. Door te kiezen voor Ecopods, kan er schoongemaakt worden met natuurlijke producten die dermatologisch getest zijn.

Gebruik code primahome bij uw bestelling en ontvang 20% korting !

alles voor de lenteschoonmaak

Aanbieding!

3 maanden

All-in Pack S

52,89  44,97 
Aanbieding!
79,89  67,92 
Aanbieding!

9 maanden

All-in Pack M

85,72  72,87 
Aanbieding!
112,72  95,82 

Populairste producten

13,95  Incl. BTW
15,95  Incl. BTW
0,19  Incl. BTW
-14%
6,99  5,99  Incl. BTW

Producten per zone

Wij gebruiken de Ecopods vloerreiniger met heel veel plezier. Geen gedoe meer met doseren, geen gesleur met plastic flessen en geen afval! Win-win-win !!

Machteld Lambrichts / Klinder

Super kwalitatieve producten in een ecologisch jasje ! Vier producten vervangen al de andere, dat kan ik als opruimcoach enkel toejuichen.

Tina Favache / Qualy-time

Dankzij de kleurencode zijn de Ecopods eenvoudig en veilig in gebruik. Onze nieuwe huishoudhulpen worden dan ook opgeleid met deze producten.

Louis Ballegeer / Easy Life Dienstencheques

BLOG