Ook als bedrijf kan u kennis maken met de Ecopods. Draagt u ecologie hoog in het vaandel ? Dan zijn er verschillende manieren om u, uw medewerkers en uw klanten te laten genieten van de vele voordelen die onze producten bieden.

Ecopods RETAIL

Bent u verkoper van ecologische producten ? Dan passen de Ecopods vast mee in uw gamma. Wij bieden deze producten aan zowel in verpakking als in bulk. Ook voor kleine afnames kunnen we u vast een aantrekkelijk voorstel doen. U ontvangt van ons dan ook meteen productfiches en bijkomende informatie, die u mee ter beschikking kan stellen van uw klanten.

Ecopods shopping

Uw klanten of werknemers komen terecht op een gepersonaliseerde Ecopods pagina. Hierop kan uw bedrijf enkele pakketjes aanbieden met een mooie korting. Wij voorzien standaard een drietal pakketjes, maar indien u dit wenst, kan u zelf uw eigen pakketjes samenstellen. Daarnaast voorzien wij ook een kortingscode voor uw bedrijf. Deze code geeft recht op een korting van 5% op alle andere producten in onze webshop. Op deze manier kan u uw medewerkers of klanten een mooie korting laten genieten bij de aankoop van Ecopods. Op elke bestelling ontvangt uw bedrijf een deel van het aankoopbedrag. Een overzicht van de geplaatste bestellingen met uw code, en bijhorende opbrengsten, kan u raadplegen via uw eigen dashboard op onze website.

ECOPODS SHOPPING PARTNER ? GA DAN HIER NAAR JE DASHBOARD
Ecopods GIFTS

Dankzij onze kennismakingspakketjes is het erg eenvoudig om uw werknemers of uw klanten Ecopods te laten ontdekken. Als bedrijf kan u deze pakketjes aankopen met aantrekkelijke kortingen. Zelf een eigen pakketje samenstellen ? Dat kan, en ook voor de presentatie van uw pakketje zijn er meerdere mogelijkheden.

365x OPRUIMEN
KLINDER
EASYLIFE
DRUKKE MAMA’S
SCHOONMAAKZORG
JOH CLOTHING
EKODETTE
DE HEMPENAAR
ECOLOGICAL GREEN
AUTAJON LABELS
PRIMAHOME
ECO ON MY MIND
MADAME ECO
WASTE FREE STORE
GEZOND VERSTANDIG
ROOS MET WITTE STIPPEN
ALLOSSA
MON.MO
TURTLEE GREEN
CONTENT LEUVEN
BIJZONDER
KUDZU
TASKBOOKER
MINIMAL
ECO FEVER
#CDKN