Ook als bedrijf kan u kennis maken met de Ecopods. Draagt u ecologie hoog in het vaandel ? Dan zijn er verschillende manieren om u, uw medewerkers en uw klanten te laten genieten van de vele voordelen die onze producten bieden.

Ecopods AMBASSADEUR

Uw klanten of werknemers komen terecht op een gepersonaliseerde Ecopods pagina. Hierop kan uw bedrijf enkele pakketjes aanbieden met een mooie korting. Wij voorzien standaard een drietal pakketjes, maar indien u dit wenst, kan u zelf uw eigen pakketjes samenstellen. Daarnaast voorzien wij ook een kortingscode voor uw bedrijf. Deze code geeft recht op een korting van 10% op alle andere producten in onze webshop. Op deze manier kan u uw medewerkers of klanten een mooie korting laten genieten bij de aankoop van Ecopods. Op elke bestelling ontvangt uw bedrijf een deel van het aankoopbedrag. Een overzicht van de geplaatste bestellingen met uw code, en bijhorende opbrengsten, kan u raadplegen via uw eigen dashboard op onze website.

AL ECOPODS PARTNER ? GA DAN HIER NAAR JE DASHBOARD
Ecopods VERKOOPPUNT

Bent u verkoper van ecologische producten ? Dan passen de Ecopods vast mee in uw gamma. Wij bieden deze producten aan zowel in verpakking als in bulk. Ook voor kleine afnames kunnen we u vast een aantrekkelijk voorstel doen. U ontvangt van ons dan ook meteen productfiches en bijkomende informatie, die u mee ter beschikking kan stellen van uw klanten.

Volgende partners gingen u reeds voor :

Ook deel uitmaken van het Ecopods Netwerk ?

We zijn steeds op zoek naar kwalitatieve verkooppunten en ambassadeurs voor onze producten. Ook interesse om met Ecopods aan de slag te gaan, laat dan zeker een berichtje achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact op !

MAIL : info@ecopods.be

TEL : +32 493 533 511

Of meld je hier aan !

    Ik ben een
    VerkooppuntAmbassadeur