Frequently asked questions

Hieronder bezorgen we u de antwoorden op de meest voorkomende vragen met betrekking tot onze producten. Deze lijst werken we regelmatig bij. Moest u toch nog een vraag hebben waarop u het antwoord niet kan vinden, mag u ons steeds contacteren via info@ecopods.be

Producten

Zijn de producten vegan?

Ja, Ecopods bevatten alleen natuurlijke en plantaardige ingrediënten. We gebruiken geen ingrediënten die afkomstig zijn van dieren en we hebben nooit getest op dieren.

Waaruit bestaat het omhulsel van de capsules?

Het omhulsel is gemaakt van algen. Deze methode is gepatenteerd. Het omhulsel lost op in het water en is biologisch afbreekbaar.

Hoe lang zijn de pods houdbaar?

De pods zijn tot 2 jaar houdbaar. Op het zakje van de pods staat een minimale houdbaarheidsdatum.

Hoe komt het dat de pods zo compact zijn?

De formule van de pods is supergeconcentreerd. De pods zijn daardoor echte, kleine krachtpatsers. Klein in volume, groot in poetskracht. Zo is een zakje van 40 Ecopods vloerreiniger gelijk aan 2 liter vloerreiniger. Een zakje Ecopods vloerreinigers weegt 120 gr. This makes us happy. 😊

Bestellingen en leveringen

Wat is de levertermijn?

We sturen binnen 3 werkdagen je bestelling op. Op het moment dat we jouw bestelling opsturen, ontvang je daarvan een mailtje. We versturen de bestellingen met B-post. In Nederland worden de bestellingen door DHL geleverd. Op de dag van de levering, ontvang je een mailtje met het tijdstip van levering. In dit mailtje kun je ook je levering laten aanpassen (datum, adres, afleverpunt, etc.).

Ik ben niet thuis als het pakketje geleverd wordt. Wat dan?

Dat is geen probleem. Je krijgt altijd op de dag van de levering een mailtje waarmee je jouw leveringsvoorkeur kan aanpassen. Je kunt de datum en het adres aanpassen of kiezen voor levering bij een afhaalpunt.

Wat zijn de verzendkosten?

Bestelling voor België boven 45 € zijn de verzendkosten gratis. Bestellingen voor Nederland zijn de verzendkosten boven 55 € gratis. Bestellingen die lager zijn, daar moeten we helaas 4,95 € verzendkosten voor België en 9,95 € voor Nederland aanrekenen.

Kan ik mijn bestelling ook retourneren?

Wij hopen dat iedere gebruiker tevreden is over Ecopods. Ben je niet 100% tevreden en wil je de producten terugsturen?Dat kan binnen 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen (retourkosten zijn voor eigen rekening). Stuur een mailtje naar info@ecopods.be en we bekijken samen naar een gepaste oplossing. Heb je onze producten bij een van onze verkooppunten gekocht, dan geldt de retourregeling van het verkooppunt.

Betalen

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

We hebben de meest voorkomende betaalmethodes. Je kunt betalen met bancontact, iDeal, Belfius, Creditcard, ING home’Pay, KBC/CBC betaalknop en Paypal. Wil je graag gebruik maken van een andere betaalmethode, laat het ons weten op info@ecopods.be.

Contact

Hoe kan ik contact met Ecopods opnemen?

Hoe kan ik contact met Ecopods opnemen?

Je kunt altijd een mailtje sturen naar info@ecopods.be. We antwoorden binnen 1 werkdag. Mocht je ons willen spreken, dan kun je ons bellen op 0800 26 359 vanuit België, vanuit Nederland op +32 800 26 359. Heb je vragen, suggesties, aanbevelingen of verbeterpunten, dan horen we het ook altijd graag.