WAAROM EASYLIFE VOOR ECOPODS KIEST

 

Huishoudhulpen komen vaak en langdurig in contact met schoonmaakmiddelen. Easylife wil er dan ook voor zorgen dat de werkomstandigheden voor zijn werknemers zo aangenaam mogelijk zijn. Door te kiezen voor Ecopods, kan er schoongemaakt worden met natuurlijke producten, die dermatologisch getest zijn en voldoen aan het EU Ecolabel.

Daarnaast kiest Easylife ook voor het milieu. Door deze nieuwe manier van schoonmaken blijft u de verstuivers hergebruiken en zeggen we resoluut nee tegen wegwerpplastic.

bedankt voor uw steun !

Dankzij u en de aankoop van uw ecologisch schoonmaakpakketje, zamelde Easylife 2923,30 euro in voor de Warmste Week ! We houden u op de hoogte welk goed doel hiermee gesteund zal worden.

Aanbieding!
30,24  24,99  Incl. BTW
Aanbieding!
Meest gekocht
69,47  57,99  Incl. BTW
Aanbieding!
60,50  49,99  Incl. BTW
92%

Minder CO²

Doordat we geen water transporteren en de capsules weinig plaats in beslag nemen, vervoeren we grote hoeveelheden product in kleine ecologische wagens. Hierdoor beperken we onze eigen ecologische voetafdruk tot een minimum.

95%

Minder volume

In ons magazijn, maar ook bij u in de kast, nemen onze producten nauwelijks plaats in beslag. Zo kan u thuis, zonder plaatsverlies, voor een langere periode producten in huis halen. Hierdoor kunnen we efficiënter en milieuvriendelijker gaan verpakken en verzenden.

91%

Minder afval

De capsules lossen volledig op in water, en onze verstuivers gaan jarenlang mee. Hierdoor beperken we het afval tot een absoluut minimum. Al onze verpakkingen kunnen ook weer perfect gerecycleerd worden.

eenvoudig

Vier producten, vier kleuren. Makkelijk begrijpbaar, voor een correct en veilig gebruik van elk product.

ecologisch

Producten die voldoen aan het EU Ecolabel. Biologisch afbreekbaar, en aanzienlijk minder schadelijk voor mens en milieu.

economisch

Bespaar op product, dankzij de pods geen verspilling meer. En door de compacte afmetingen spaart u ook nog eens plaats uit.

ZERO WASTE

De pods, op basis van algen, lossen volledig op en de verstuivers blijft u hergebruiken. Zo gooit u helemaal geen verpakking weg.

KORTINGSCODE : easylife
ACCESSOIRES NODIG ?

Voor eenvoudig en veilig schoonmaken, hebben we naast onze producten ook enkele accessoires beschikbaar. Doordat onze vier basiskleuren telkens terugkomen, gebruikt u of uw huishoudhulp steeds een afzonderlijke doek of spons voor elke schoon te maken zone. Zo kan een hygiënisch resultaat gegarandeerd worden, elke keer opnieuw.

Als u één of meerdere van deze accessoires in uw winkelmandje plaatst samen met één van bovenstaande packs, ontvangt u nog een mooie korting !

4,50  Incl. BTW
4,50  Incl. BTW
4,50  Incl. BTW
6,50  Incl. BTW
6,75  Incl. BTW

algemeen

Raamdoek

4,50  Incl. BTW