SMALL PODS,

BIG DIFFERENCE

Ervaar alle voordelen van onze wateroplosbare capsules,

en maak mee het verschil!

Krachtig schoonmaken

Onze capsules zijn echte krachtpatsers en maken uitzonderlijk goed schoon. Wist je dat Ecopods haar oorsprong kent in het professioneel schoonmaken? Resultaat gegarandeerd!

Ecologisch schoonmaken

Hervul onze aluminium flessen met kraantjeswater en beperk zo plastic afval tot een minimum. Bovendien bestaan onze ecologische capsules uit natuurlijke ingrediënten en lossen ze volledig op in water.

Eenvoudig schoonmaken

Vertrouw op een perfecte zeepdosering en ga van start in een handomdraai! Onze capsules zijn zacht en veilig in gebruik en bergen eenvoudig op.

4 Producten,
In verpakkingen op maat van uw onderneming!

Floor Cleaner

Voorverpakt per 40 stuks

Universeel reinigingsmiddel voor het schoonmaken voor alle soorten vloeren. Ook geschikt voor gebruik op delicate vloeren zoals natuursteen en (beschermde) houten vloeren.

meer info »

All Purpose Cleaner

Voorverpakt per 4 stuks

Universeel reinigingsmiddel voor algemeen gebruik. Geschikt voor het reinigen van diverse oppervlakken en meubels. Ook geschikt voor het reinigen van ramen.

meer info »

Degreaser

Voorverpakt per 3 stuks

Krachtige ontvetter voor het verwijderen van hardnekkig vuil en vetten op harde en RVS oppervlakken.

meer info »

Bathroom Cleaner

Voorverpakt per 3 stuks

Geurverdrijvend reinigingsmiddel voor badkamer en toilet. Met ontkalkende werking, en zorgt voor een glanzend resultaat.

meer info »

Hoe werkt het?


1. Doe de capsule in de bijhorende fles of in een emmer (Floorcleaner). Knip de capsule zeker niet open!


2. Vul aan met (warm) water en laat de capsule volledig oplossen. Door te schudden met de fles gaat het sneller!


3. Het product is nu klaar voor gebruik! Gebruik in combinatie met onze accessoires voor het beste resultaat.

95%

minder volume

In ons magazijn, maar ook in het uwe, nemen onze producten nauwelijks plaats in beslag. Zo kan u zonder plaatsverlies, voor een langere periode producten stockeren.

92%

minder CO²

Doordat we geen water transporteren en de capsules weinig plaats in beslag nemen, vervoeren we grote hoeveelheden product in kleine ecologische wagens.

91%

minder afval

De capsules lossen volledig op in water, en onze verstuivers gaan jarenlang mee. Hierdoor beperken we het afval tot een absoluut minimum. Al onze verpakkingen kunnen ook weer perfect gerecycleerd worden.

Interesse in onze producten?

Duurzaam en ecologisch schoonmaken bij u op kantoor of praktijkruimte? Dan laten we u graag kennis maken met onze producten! Een aanbod op maat van uw onderneming en ondersteuning bij de implementatie ervan.

Neem via onderstaand formulier contact met ons op, en we voorzien u graag van bijkomende informatie en samples.

Ecopods voor bedrijven

Kies voor duurzaamheid op kantoor of in uw handelszaak. Dankzij onze interessante B2B voorwaarden stapt uw onderneming eenvoudig over naar onze nieuwe manier van ecologisch schoonmaken!

Op zoek naar nog andere manieren om uw onderneming te verduurzamen? Informeer dan zeker een keertje bij Duurzaam Kantoor voor advies en tips op maat van uw bedrijf!

5/5
Dankzij de kleurencode zijn de Ecopods eenvoudig en veilig in gebruik. Onze nieuwe huishoudhulpen worden dan ook opgeleid met deze producten.
Louis Ballegeer
Easylife Dienstencheques
5/5
Super kwalitatieve producten in een ecologisch jasje ! Vier producten vervangen al de andere, dat kan ik als opruimcoach enkel toejuichen.
Tina Favache
Quali-Time
5/5
Wij gebruiken de Ecopods vloerreiniger met heel veel plezier. Geen gedoe meer met doseren, geen gesleur met plastic flessen en geen afval! Win-win-win !!
Machteld Lambrichts
Klinder

PPIP BVBA

Draaiboomstraat 6

B-2160 Wommelgem

BE 0673 680 143

 

E: info@ecopods.be

T: +32 800 26 359