SMALL PODS,

BIG DIFFERENCE

Ervaar alle voordelen van onze wateroplosbare capsules,

en maak mee het verschil!

Krachtig schoonmaken

Onze capsules zijn echte krachtpatsers en maken uitzonderlijk goed schoon. Wist je dat Ecopods haar oorsprong kent in het professioneel schoonmaken? Resultaat gegarandeerd!

Ecologisch schoonmaken

Hervul onze flessen met kraantjeswater en beperk zo plastic afval tot een minimum. Bovendien bestaan onze ecologische capsules uit natuurlijke ingrediënten en lossen ze volledig op in water.

Eenvoudig schoonmaken

Vertrouw op een perfecte zeepdosering en ga van start in een handomdraai! Onze capsules zijn zacht en veilig in gebruik en bergen eenvoudig op.

4 Producten,
voldoende voor het hele huis

Floor Cleaner

Voorverpakt per 40 stuks

Universeel reinigingsmiddel voor het schoonmaken voor alle soorten vloeren. Ook geschikt voor gebruik op delicate vloeren zoals natuursteen en (beschermde) houten vloeren.

meer info »

All Purpose Cleaner

Voorverpakt per 4 stuks

Universeel reinigingsmiddel voor algemeen gebruik. Geschikt voor het reinigen van diverse oppervlakken en meubels. Ook geschikt voor het reinigen van ramen.

meer info »

Degreaser

Voorverpakt per 3 stuks

Krachtige ontvetter voor het verwijderen van hardnekkig vuil en vetten op harde en RVS oppervlakken.

meer info »

Bathroom Cleaner

Voorverpakt per 3 stuks

Geurverdrijvend reinigingsmiddel voor badkamer en toilet. Met ontkalkende werking, en zorgt voor een glanzend resultaat.

meer info »

Hoe werkt het?


1. Doe de capsule in de bijhorende fles of in een emmer (Floorcleaner). Knip de capsule zeker niet open!


2. Vul aan met (warm) water en laat de capsule volledig oplossen. Door te schudden met de fles gaat het sneller!


3. Het product is nu klaar voor gebruik! Gebruik in combinatie met onze accessoires voor het beste resultaat.

5/5
Super kwalitatieve producten in een ecologisch jasje ! Vier producten vervangen al de andere, dat kan ik als opruimcoach enkel toejuichen.
Tina Favache
Quali-Time
5/5
Wij gebruiken de Ecopods vloerreiniger met heel veel plezier. Geen gedoe meer met doseren, geen gesleur met plastic flessen en geen afval! Win-win-win !!
Machteld Lambrichts
Klinder
5/5
Dankzij de kleurencode zijn de Ecopods eenvoudig en veilig in gebruik. Onze nieuwe huishoudhulpen worden dan ook opgeleid met deze producten.
Louis Ballegeer
Easylife Dienstencheques

Onze verkooppunten

Ecopods worden door diverse winkels aangeboden in België en Nederland. Zowel online als op fysieke locaties kan u onze producten eenvoudig terug vinden. Op zoek naar Ecopods in uw buurt? Neem dan zeker een kijkje op onze winkel pagina’s.

We planten een boom voor elke bestelling die u plaatst!

Na elke bestelling via onze websop wordt er dankzij Ecopods en Tree-nation een boom gepland. Locatie en type van deze boom worden bepaald door Tree-nation in functie van de behoefte. Aansluitend op uw bestelling ontvangt u een mailtje met meer informatie over de aangeplante boom.

Ecopods voor bedrijven

Kies voor duurzaamheid op kantoor of in uw handelszaak. Dankzij onze interessante B2B voorwaarden stapt uw onderneming eenvoudig over naar onze nieuwe manier van ecologisch schoonmaken!

Op zoek naar nog andere manieren om uw onderneming te verduurzamen? Informeer dan zeker een keertje bij Duurzaam Kantoor voor advies en tips op maat van uw bedrijf!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en promoties !

PPIP BVBA

Draaiboomstraat 6

B-2160 Wommelgem

BE 0673 680 143

 

E: info@ecopods.be

T: +32 800 26 359