Dienstenchequebedrijf Primahome, werkgever van meer dan 500 huishoudhulpen, is begaan met de veiligheid en gezondheid van al haar werknemers. Het bewaken van de kwaliteit van hun arbeidsomstandigheden is dus ook van belang. Daarenboven wil Primahome als dienstenchequebedrijf een positieve impact creëren in de strijd voor een beter milieu. 

Daarom stimuleert Primahome het gebruik van Ecopods, een duurzaam en ecologisch verantwoord alternatief. Ecopods bestaat uit een gamma natuurlijke schoonmaakproducten die voldoen aan het EU Ecolabel. Door te kiezen voor Ecopods, kan er schoongemaakt worden met natuurlijke producten die dermatologisch getest zijn. 

Schoonmaakmiddelen zitten traditioneel in flacons, verstuivers en flessen. Als die leeg zijn, belanden deze in de vuilbak en worden andere exemplaren aangeschaft. Dankzij Ecopods zegt Primahome resoluut neen tegen wegwerpplastic. Is de verstuiver leeg? Gewoon even uitspoelen en je kan de verstuiver  hergebruiken. Er is ook geen verspilling, want dankzij de capsules gebruik je altijd de juiste dosering. De onverdunde Ecopods nemen bovendien weinig plaats in beslag. Het water, waarmee deze producten worden verdund, hoeft niet mee te worden getransporteerd dus ook dit verlaagt de ecologische voetafdruk.

Door een partnership aan te gaan, stimuleert Primahome – zonder eigen financieel belang – het gebruik van Ecopods.